Une pausecafé, mon amour!

jhf8ö


Suddigt från Kullenfestivalen förra helgen!

Maggis, Anna, Hanna, Sara, Clara, Linnéa.APUSSIPUSSI!


Ur arkivet: Clara och Linnéa på Mejeriet


Clara och Linnéa sjöng och spelade lite blandade av Linnéas och Coffeebreakers låtar

Hittade en bild på Dinkytowns hemsida från i januari när vi spelade på det lilla fiket Mejeriet. Foto Martin Nordquist. Mysigt men trångt!

Nya gig uppe!!

Vi har just tackat ja till att spela på treornas student här i vänersborg, kommer bli galet. Det är grymt att alla i publiken kommer vara för fulla för att fatta vad man håller på med.


Birger har själv en gång tagit studenten

___________________________

Sen är vi anmälda till nån tävling i Mellerud, Kanalyrerocken. Tror de som vinner får spela på Kaosfestivalen i Mellerud senare i juli. Här finns info och här finns andra anmälda band.


___________________________

Närmsta gig är på tordag nästa vecka, 3 juni. Det är på m15 i Trollhättan typ klockan sex, fast det vet jag iförsig inte om det är en offentlig spelning? Det är nån kvinnoförening som heter Pärlorna som arrar iaf, tror vi ska vara lite girl power på symötet :)


gdsgasrjgnvioawrjtmovaxcgfsd

Ny kategori som heter filmer, inte så mycket där men bklajsdohgauidfskkfjksdlamldskfsla

Extra extra från kullen! DÖTT PA + CIRCLESPa:t dog i slutet av knock it out, och vår dokumentärfilmare Johannes gjorde sitt jobb och filmade under breaket. sen kommer circles ;)


Filmer från kullenfestivalen


Vi spelade i ett litet tält som var jättetrångt både på scen och för publiken, men det var bra ändå! Rätt mycket folk trots vädret, fast det brukade vara fler sa arrangörerna. men några hundra stackare iaf!

Skitgo festival med blandad pop typ, allt från funkinspirerat till hårdrock. Gött!  (MAN FICK MASSA GRATIS GODIS, VI SATT MEST BARA MED EN SKÅL OCH PRÖÖÖPPADE!)

Haj kaj!

Tjeeeena mittbena! Läget?

Det kommer nog upp lite bilder här från club adrian snart om clara kan dra tummen ur röven och lägga upp dem. Men jag ska lägga upp lite filmer från Skara också! "Skitbra arrangemang" som vi sa tusen gånger i fredags, äntligen lite pop ute i skogarna! I Vänersborg kan man gå på spelningar med hardcore, hardcore och nåt som börjar på h och slutar på ardcore. Kul för dem som gillar hardcore iaf!!

FILMER KOMMER NOG UPP SENARE IDAG, SKA BARA GÖRA LITE LÄXOR

/svampen


Video från club adrian - Knock it out

Slänger upp ett litet filmklipp från igår. Rätt kass kvalité men det är inspelat på en ipod så det är godtagbart! Från vänster: Anna (piano), Linnéa (gitarr), Clara (sång), Hanna (trummor), Maggis (bas) och Sara (gitarr).

Kanske kommer fler snart, kommer bilder iallafall!!

Knock it out:


Knock it out @ Club Adrian, Uddevalla

The Coffeebreakers | MySpace Music Videos

Vi distar icke!!!

Hemma från club adrian

ätit så jävla mycket chips!!!!!!!!!

Going to långrep and gigSara Anna Hanna Maggis (liggande) Clara Linnéa


Idag ska vi köra på långrep fram till fyra, sen blir det glassbulle på nåt fik och sen drar vi till uddis! Allt är fixat nu så det känns gööött. ska bara packa ner chipsen nu! Förhoppningsvis lägger vi upp lite bilder sen, men man vet aldrig med oss...

21:00Club Adrian, Bastionen, Uddevalla alltså!

Ha det bäääääst!

Finn 0 fel

Haj Kaj!
Nu sitter jag här och lyssnar shout out louds och taggar för imorgon 13/5
Imorgon har vi spelning på Club Adrian I Uddevalla, tyvärr så är det åldersgräns på 18 år, så egentligen får inte Coffeebreakers komma in. Men vi tror att vi kan styla in oss med hjälp av en chipspåse, snygga skor och vår livvakt Bengan( som fortfarande inte anlänt till vårt band)
Börjar 21:00 Slutar 01:00
Kom dit och skaka loss i Vår PsycoLOGè
Tack och bock Hårdrock/ Sekunden och CB

Förresten börjar vår basist maggan få ett fast fäste i vår bandsekt. Tyvärr har vi inga bandbilder på alla än men man får ta vad man har( det är förresten Maggis favoritbrallor som hon har på sig på bilden)

Bilder från fotosession efter akustiska gatugiget

Här kommer ett par bilder tagna av Kristoffer Hedberg, bilderna finns här.


Sara Linnéa Hanna Anna Clara
Tyvärr ingen Maggis med men vi tänkte klistra in henne och Ola Svensson.

spelning på torsdag!


Maggis & Clara

På torsdag spelar vi på Klubb Adrian i Uddevalla, blir nog grymt kul! Kom dit och kolla, om du har åldern inne vill säga ;)

Nou äer däet bar å åk!

Gör en ond kväll till god!
- Kom till the theater tonight and livelive och dancedace all natten lång!

LEEETS DRIVEE

Puss!


Nytt gig NU PÅ LÖRDAG

Yo! Bokade för ett par dagar sen ett nytt ackegig eftersom det var så roligt :) På café mic kl 19:00, lokal radio är där och det är 100% akustiskt!

Andra som spelar är Punktering Förbjuden, Jordan Ames och Linnéa (från coffeebreakers) och Julia Gillgren tillsammans! Kommer bli mysigt!

Blir väl samma två låtar som i lördags och förhoppningsvis hinner vi repa in någon mer!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Morgondagens huvudpunkter:

♥ Plantagerocken på teatern i Vänersborg med Neverstore i headlinen och rätt mycket gött lokalt och estetprogrammigt! BÖRJAR 18:00! (Vi på efter 20:00 någon gång.)

♥ LINNIGIRL BLIR SJUTTIS! ååååh hon är så underbar, hon är bäst i hela bandet, bäst i hela landet, hon är snygg, hon är allt man vill ha. Hon är ett underbarn och är CoOlIiiNg!!!! (Hehe, okej, det är jag själv som skriver detta, men det hade kunnat vara sant! Cooling tar jag åt mig av iaf.) Vi ska fira med tårta ute på landet där jag bor!! JAG BAKAR SJÄLV.


Här är jag väl lite cool ändå (höger)? Fast inte coolare än evelinas ass då förstås :)


Puss!!!

Tjena mittbena

Tjoho där ute!

Jajamen, Saras David & Martin-festival (den akustiska för Unicef) är avklarad! Var kul, trevligt folk trots kylan! Har tyvärr ingen vidare dokumentation men vi hade lite fotosession med fotografen Kristoffer Hedberg (som också spelade där), så de bilderna kommer upp inom kort! Vi har dock ingen bas-Margareta med, men grymt snygga brillor och hoppbilder :)

På fredag är nästa gig och då kör vi på teatern i Vänersborg igen! Denna gången kallas evenemanget för Plantagerocken (brukar vara utomhus men är nu inomhus). Gonna be nice!

Neverstore och ett par italienska band headlinear, och vi är precis innan det (börjar cirka 20:15-20:30). Som det verkar nu iaf!

Hela grejen börjar 18:00 och slutar ett antal timmar senare, kanske 23:00 eller senare. Lokalbanden (bland annat vi) går av runt nio!

PS. Vi är förresten med på bild i en nätartikel om Kullenfestivalen i skara WATCH IT HERE. "coolt att vi får hit The Coffeebreakers, som kör sin tussilagorock", haha. Vår genre är om ni inte hört det lantispop och tussilagopunk från grunden, har väl släppt lite på konceptet kanske...

Clara och Anton senast på teatern (Blåkullarocken) med vår tidlösa outfit!

(Anton basvickade eftersom vi egentligen inte haft nån basist, men nu har vi åtminstone för tillfället, om inte mer, tagit in Maggis på denna plats! BILD PÅ HENNE KOMMER, TO BE CONTINUED...)


(Btw kommer INGEN del av coffeebreakers befinna sig lagligt på club adrian, det är några månader kvar!)

RSS 2.0