Håverud

Här kommer en film och ett par bilder från Håverud för ett par veckor sen!
Sara och Hanna laddar med fika


Linnéa leker med lego och chillar med kaffe

spontan record


Ugglebild från Byström shoot -10


Tjena!

Vi repade både idag och igår, men idag på repet kom Johannes plötsligt in och frågade om vi inte ville spela in lite grann, så vi gjorde det :) det blev två liveinspelningar som förhoppningsvis ändå duger rätt bra! Knock it out och Heart var låtarna. sen börjar vi ju med lite mer serious stuff nästa vecka, då blir det signaturlåten Eye contact och relativt nya Kill for this one.

Nu har vi ett nytt gig också, Lusserocken den 10 dec på nyrenoverade ungdomshuset i Vänersborg. Gonna be some nice shit! Men först mic om en vecka (nästa lördag 20 nov).

heyhey!

dags för årets första julrim!

ey, har ni märkt att alla våra namn rimmar? Årets första julrim levereras här till er:

Sara, Clara
Anna, Hanna
Linnéa, Margareta (...)

erkänn... lite fräckt ändå :] höhöhö

To do: inspelning


Linnéa, Hanna, Sara, Anna, Clara, ingen maggolito! Musik direkt i vintras. Tror vi ska vara med nästa gång också...?

Hello! Nu har vi bokat första inspelningstillfället. 20 november börjar vi, så då påbörjar vi arbetet på troligtvis två låtar. Samma dag spelar vi på mic så be there! Vi har saknat vänersborg!


Ny spelning på MicDet verkar nu bli lördagen den 20 november vi får återförenas med vårt favoritställe! Ena förbandet är från Italien (?) och sen ska vi leta reda på nåt själva. Får se hur det blir!

Vi är förresten soundtrack till en kort dokumentärfilm om Vänersborg, hemstaden of the hemstads. Den ska vara diskussionsunderlag i nån forskning eller nåt, men vi länkar så fort den är klar!

Dessutom är det snart time att gå in i studion igen, så hoppas vi kan få ut någon fin låt! Förhoppningsvis kan vi vara klara till jul, men det är väl mindre troligt.

pussseeeen!

RSS 2.0