A coffeebreak

Hej!

Är lite glest här på bloggen eftersom vi håller på att ändra massor och framtiden är lite osäker... Men nu ska ni få en update iallafall!

Vår trummis Hanna flyttade igår till Irland för att vara au pair där i ett halvår. Hon kommer ha det så grymt och vi kommer sakna henne jättemycket!! Iallafall blir det lite svårt att trumma på distans så hon kommer inte vara kvar nu i bandet medan hon är borta. Som ersättare har vi den fagra Lisa vilket vi tror kommer bli riktigt nice! Hon är en jättego brud som går samma klass som alla oss (utom Hanna då som är ett år äldre) :)

Det kommer också bli ändring i form av att vår keyboardist (och tidigare även gitarrist) Linnéa tar en paus från bandet (försökte att låta bli att skämta om "kaffepaus", men det gick inte vidare bra). Både hon och alla andra tycker såklart det är tråkigt men som det är nu så är det svårt att få tiden att räcka till nu sista året på gymnasiet. Istället för Linnéa kommer Anna som har spelat mest klarinett ta över mer på keyfronten.

Så nu kommer det bli lite nystart och lite "känna på"-rep med nya sättningen och se hur det går! PUSS PÅ ER!Linnéa, Hanna och Lisa på Fallens Dagar i Trollhättan för några månader sen

Förändringar

Vi på rep i Halmstad nu i helgen (utan Maggis)

Hej alla!

Vi har nu i helgen varit på en jättetrevlig helg i Halmstad som Musik Direkt anordnar, vilken i korta drag innehöll föreläsningar, inspelning, rep, träffa andra band, fotografera mm. Det var en kurshelg från fredagen till söndagen som riktade sig till unga tjejer som spelar i band. Sjukt bra initiativ, Musik Direkt är bäst! Och kursen höll till i ett fantastiskt kulturhus som innehåller allt allt allt, bland annat replokaler, fotostudio, gym, scen, danssal, sysal, bildsal, you name it... Nolltrefem hette det, hur bra som helst! Man blir lite avundsjuk :)

(klicka på bilden för länk)

Maggis (bas) kunde tyvärr inte hänga med för hon var iväg och spelade oboe med en symfoniorkester, men Clara tog hand om basen istället så det ordnade sig ändå! Snart kommer vi få en samlingsskiva med en låt från varje band som var med (vi var fyra stycken).

Dessutom ska vi tillägga att vi just nu genomgår en hel del förändringar, som både är lite tråkiga men som vi ändå tror kommer bli bra i slutändan. Allt är inte riktigt klart ännu, men medlemmarna kommer ändras lite och även instrumenten (vi har fått in ett nytt barn till familjen, nämligen lilla baby-korgis-synten, en unge med attityd!).

Så hoppas att ni orkar vänta på att allt ordnar upp sig, för vi har mycket nytt att komma med och mer dans än någonsin.

RSS 2.0