On a totally ovanlig fredag...

... kan man baka smörbullar, åka tunnelbana till sydasien, ringa rara moster Josefina, ta varvet och synda i en godisfabrik, sova i avklippta kakerlackor, rita rutor, sjunga "Ta mig till havet och gör mig till snus", dricka miniräknare, rapa alfabetet, dansa karate, spela Klädpoker-Xtralarge, designa en Madame Tussauds-docka och grilla.

Det sistnämnda ska vi göra idag. Resten sker nästa vecka.

Zeee yaa pousseee!


El repo och el gigos!Idag har vi repat med Margareta den feta på bas! Hon kommer vara med oss på våra kommande spelningar, där det nu kommit upp ett par fler:

- 1 maj i Trollhättan, antingen i allén eller utanför Trestads Musik (alltså iaf nånstans i stan). Välgörenhet minsann, en insamling vid namn davidochmartin för Unicef! Blir ett par akustiska låtar, intressaaaant.

- Nästa verkar bli plantagerocken i Vänersborg, på teatern. Massa gött lokalt och även lite Neverstore och några... italienska band! Detta håller rum 7 maj, och då fyller någon åååår vavava veeeem? FÅR SE.

_____________________

Kommer kanske ett till gig inom kort, beror på om vi känner att vi hinner. Kanske nåt ytterligare, märker vi också...

PUSSSSSSSÅKRAM

Gigggg på gggggTjeeeena, cb hääär vaaa!

Tänkte bara säga att vi har ett par till gig på g, inte riktigt färdigt än bara... Antagligen dyker cirka tre nya upp snart igen, mer info to come! Bland annat i Göteborg (om vi hinner, det är nästa vecka). Men vi hörs om det!

Ska förresten spela in snart också, senast i juni!

PuSsIIInuSSS.

Man är fattig coffeebreakerDet är tråkigt att fika när man är fattig. Då får man äta smulor.
______________________________________________________

Men sen ska vi picknicka och då kan man sno med sig massa gött hemifrån, mmmm. Om vi är duktiga får vi till hela bandet på en picknick! Lite band meeting kombinerat? Kunde behövas :)

PÖSSE

Vi glassar som bara glassare kan
Här ska vi picknicka imorgon!

/Gurgel Hansson

Bokade spelningar

Sådär ja! Då släpper vi lite kommande gig (kommer fler):

♥ 13 maj drar vi till Uddevalla för att spela på Musik Direkts Riksfestival. Vi gick ju inte vidare i Musik Direkt men vi spelar på en kulturscen som är igång utanför. Första gången utanför tvåstad!

♥ 20 maj uppträder vi på ett estetarrangemang. Mestadels treor med, men även en del ettor och tvåor. Någonstans i Vänersborg, vet inte var än :)

♥ Nästa dag, 21 maj, tar vi oss ännu en sväng utanför närområdet, nämligen till Skara för att spela på Kullenfestivalen (länk här).


Som sagt, fler spelningar på gång, kommer upp inom kort!

HA DET BRAAA I VÅRVÄDRET. Nu har vi ätit glass tre dagar i rad typ. Typvärdet ligger på Magnum strawberry white, mmm.


Lite lamt så där!

Hej hej hej!

Vi vet att vi har vart lite lama på sistone när det gäller denna blogg men sånt är livet! Det är ju så fint väder så letts skyll på det!!! 
Vi tar det lite lugt och chillar på degen, käkar glass och äter chips. Vi har ett mål denna sommaren och det är att bli stora, mörka, grymma, gosspelbrudar! Trots att vi är så grymt upptagna med detta så har vi allt lite spelningar på G... CLIFFHANGER!

Vi har även förrått backstreetboys och hittat våra nya mannliga sidor, FAB 5!


Hanna, Clara, Sara, Linnéa, Anna.

Puss, Over and out!


RSS 2.0