Försöker lägga ut låt

försöker lägga ut People men myspace strular :) eye contact har vi lite jobb kvar med.

Inspelning!

Nu har vi spelat in två av våra låtar, people och eye contact. Trots att det såg lite mörk ut i vissa stunder, som när vi inte hade något piano! Men detta löste sig och vi kunde spela på. Än har vi inte fått det färdigmixade materialet men vi har hört delar av det och jag tror det kommer bli grymt, tack Jörgen för det exemplariska jobb du utfört fastän att vi är som ett gäng virriga höns... Så snart gott folk så kan ni höra oss i, förhoppningsvis, bättre kavlité än vad det är på livefilmerna:)

Bilder från denna vecka kommer då Clara kommer hem, nu är hon på vilda resor till okända kontinenter!

och just det ja, vi har ett nytt gig i Götet på Holmes releasespelning den 9 juli, mer om detta när jag vet mer om det:P

Så ta't lugnt!

Ne-ne-ne-ne-news!

Okej, news:


Imorgon börjar vi spela in på restad gård, äntligen! György barocsai hjälper oss med detta, kommer bli grymt! Det blir antagligen bara två låtar, men vi får se.

Den 9 juli agerar vi förband till Holmes på deras releaseparty någonstans i göteborg (vet inte exakt var, men det kommer upp). Var egentligen menat att vi skulle vara med på releasen i vänersborg också, men vi kunde inte. Men dra och kika ändå, på café mic nu på fredag, den artonde!

Dessutom börjar det dra sig mot kanalyran den 2 juli i mellerud :)


Tror det var allt för nu! Ha det gott som spott!

Gigos coming upos

Kommer nog upp ett par gig snart, ska bara lösa lite saker först! :)

blubb, inspelning på g

hej hopp, nu har vi sommarlov sen en vecka typ och vi har iiiinteee bloggat så vidare!

Senaste två gigen, kvinnogiget på m15 och studentgiget i a-hallen, har varit riktigt trevliga! Båda lite annorlunda men grymma :) kanske finns nåt dokumenterat men vet inte :)

_________________________


Det är iallafall klart nu att vi ska spela in antagligen med start på måndag! Kommer bli fab, har sagt att vi ska spela in i över ett år nu. Vet inte hur många låtar det blir men troligen bara två. Tillbaka till restad gård där våra goa älsklingsreplokaler ligger!! får nog slänga in nån go bild på det nån gång.

HAJ KAJ BLAJ BAJ HEI DOOO.

HEEEEEEEEEEEEJNu ska vi (Sara, aka Nikenorsk och Hanna, aka Osloola) åka rollerblades mot de norske fjordene!! Var berädd på ett besök, för vi tänker göra några stopp på vägen. TIIIIHIIIIII. Puss!

RSS 2.0