Sunday

På tisdag skall vi ta nya fräscha bandbilder på hemlig plats, eftersom att våra oldies inte längre håller måttet. För tillfället hänger vi bara runt och har det fint.
Puss!

PUSS!

Nu är det fika som gäller, mellan repen måste man även dricka lite kaffe!

PUSSPUSSPUSS!


Krokstrandsfestivalen

Hej alla fina!

Igår var vi med och tävlade i regionsfinalen av Musik direkt på Brew House i Göteborg. Det var en grym spelning med bra ljud, härliga männikskor och riktigt bra band! Tyvärr fick vi ingen plats i Riksfinalen i Jönköping men vi gick hem med hederpriset: Att vara öppningsakt till Krokstrandsfestivalen i Strömstad i Juli! Så vi blev mycket glada ändå!

Det var riktigt bra band som spelade och tre hela tjejband var med! Tyvärr var det sista Musik direkt tävlingen för våran goa Kristine som håller i arrangeringen av Musik Direkt! men vi hoppas att vi träffar henne igen och att hon fortsätter med alla dessa grymma tävlingar för oetablerade band!

Nu är det kakbakning och rep på schemat! Puss och Kram!/ CB

Bild från mysigt fik i Göteborg!

REPAREPAREPA

Idag ska vi smita oss in i skolans bakdörrar för att repa lite i deras grymma replokaler! Tyvärr fattas Anna som är borta i Santa Barbara och göttar sig, men vi klarar oss nog! ;)
Spoooky

VI FÖRSVANN- MEN KOM TILLBAKA

Hej alla våra 5 läsare där ute i väst och öst! Äntligen är vi tillbaka!
Nu har vi haft ett rejält uppehåll här från bloggen under en lång tid, men kände väl att det var dags att komma tillbaka nu! Under tiden har vi fikat, druckit litervis med kaffe, pluggat och sökt massa folkhö
gskolor!  Vi är också repat lite då och då och tävlat i Musik Direkt i Göteborg! Så nu på Lördag den 21/4 tävlar vi på Brew House i Göteborg mot andra grymma band! Det kommer bli ett jäkla röj så kom dit och checka vettvi!
Hoppas ni har det fint ute bland träd, blommor och bär! Adios!/ CB

RSS 2.0