Förändringar

Vi på rep i Halmstad nu i helgen (utan Maggis)

Hej alla!

Vi har nu i helgen varit på en jättetrevlig helg i Halmstad som Musik Direkt anordnar, vilken i korta drag innehöll föreläsningar, inspelning, rep, träffa andra band, fotografera mm. Det var en kurshelg från fredagen till söndagen som riktade sig till unga tjejer som spelar i band. Sjukt bra initiativ, Musik Direkt är bäst! Och kursen höll till i ett fantastiskt kulturhus som innehåller allt allt allt, bland annat replokaler, fotostudio, gym, scen, danssal, sysal, bildsal, you name it... Nolltrefem hette det, hur bra som helst! Man blir lite avundsjuk :)

(klicka på bilden för länk)

Maggis (bas) kunde tyvärr inte hänga med för hon var iväg och spelade oboe med en symfoniorkester, men Clara tog hand om basen istället så det ordnade sig ändå! Snart kommer vi få en samlingsskiva med en låt från varje band som var med (vi var fyra stycken).

Dessutom ska vi tillägga att vi just nu genomgår en hel del förändringar, som både är lite tråkiga men som vi ändå tror kommer bli bra i slutändan. Allt är inte riktigt klart ännu, men medlemmarna kommer ändras lite och även instrumenten (vi har fått in ett nytt barn till familjen, nämligen lilla baby-korgis-synten, en unge med attityd!).

Så hoppas att ni orkar vänta på att allt ordnar upp sig, för vi har mycket nytt att komma med och mer dans än någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0