A coffeebreak

Hej!

Är lite glest här på bloggen eftersom vi håller på att ändra massor och framtiden är lite osäker... Men nu ska ni få en update iallafall!

Vår trummis Hanna flyttade igår till Irland för att vara au pair där i ett halvår. Hon kommer ha det så grymt och vi kommer sakna henne jättemycket!! Iallafall blir det lite svårt att trumma på distans så hon kommer inte vara kvar nu i bandet medan hon är borta. Som ersättare har vi den fagra Lisa vilket vi tror kommer bli riktigt nice! Hon är en jättego brud som går samma klass som alla oss (utom Hanna då som är ett år äldre) :)

Det kommer också bli ändring i form av att vår keyboardist (och tidigare även gitarrist) Linnéa tar en paus från bandet (försökte att låta bli att skämta om "kaffepaus", men det gick inte vidare bra). Både hon och alla andra tycker såklart det är tråkigt men som det är nu så är det svårt att få tiden att räcka till nu sista året på gymnasiet. Istället för Linnéa kommer Anna som har spelat mest klarinett ta över mer på keyfronten.

Så nu kommer det bli lite nystart och lite "känna på"-rep med nya sättningen och se hur det går! PUSS PÅ ER!Linnéa, Hanna och Lisa på Fallens Dagar i Trollhättan för några månader sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0