Valborgsgrill


Bild: Sofia Byström


Ikväll är det valborg och det ska firas på Saras balkong med grill, chill i solen och taggmusik.
Fin invigning av maj, helt enkelt!

Sista-april-puss!
//Cåffeeeeeeebreakerz

-


Lite bilder från blåkullaBilden är snodd från Emma Delija som tog bild på oss på Ungdomshuset när vi spelade på Blåkullarocken. HÅRDA!!! Maggis hade dragit vidare på äventyr men vi andra fick chansen att visa våra riktiga personligheter...

Det var iallafall sjuuuukt svettigt på blåis, men nice! Nu fokuserar vi på att bli klara med inspelningarna, så får vi se vad som händer därefter :)


Bild: Ungdomshuset


Sol-Linni


(Hanna och Sara I en av Vänersborg alla tunnlar, igen)

Hola mon amours!
Idag har hela Coffeebreakers-teamet befunnit sig på gamla biografen för att kolla på vår kära pianist Linnéa! Hon har sin egen solokarriär när hon inte spelar med oss. Superduktig var hon och hennes backupband köket!
Ta det lugnt i solen!
xoxo

Klad Pisk!


Sara, Hanna och Linnéa

(Bilden var den mest påskkärringliknande jag kunde finna och härstammar från när vi var på hattparty i september! Dock saknas kvastar, chokladägg och hucklen. Men färgglada hattar får duga!)

En förträffligt glad påsk till hela världen, önskar Coffeebreakers!


EN CHOCK, EN BOCK, EN BLÅKULLAROCK!

(Var bara tvungen att visa er denna extremt seriösa bild! Tror aldrig vi har varit såhär seriösa någonsin! )
Idag är det dags för Blåkullarock! På Ungdomshuset klockan 19:00. Det utlovas drag och
Nu drar vi iväg till replokalen och dricker kaffe.
Adios!

Back to Fridafestivalen!

Vi har en jätterolig grej på g som vi pratat om tidigare, något nostalgiskt!

För nästan exakt två år sen anordnade vi (Sara, Clara och Linnéa) en festival på vår skola som vi kallade Fridafestivalen (efter namnet på vår skola, Fridaskolan). Våra vänner i Punktering Förbjuden (fina killar det där) hade året innan anordnat festivalen Happily Ever After, så vi tog över det hela och döpte om den till ett lite mer fantasifullt namn...

Och nu är läget så att Fridafestivalen kommer återskapas den 9 juni, och vi får vara med och spela :) Det är både nya och gamla fridaelever som medverkar och det kommer bli skitkul! Det är dagen innan skolavslutning/student (vår trummis Hanna tar studenten, men vi andra kämpar på ett år till), så det kommer vara fullt upp. Men ändå!

Mer information om detta kommer när det närmar sig!Sara och Clara, två av tre skapare av Fridafestivalen! (Bild från rockkarusellen för ett år sen?)

BlåkullarockenSom det står på affischen: 18:30Ungdomshuset nu på torsdag! Gratis och gott!PS. Detta året kommer vi nog inte vara lika spexiga som förra året tyvärr... typ såhär såg det ut:(Nu kommer clara bli arg men DET GILLAR VI hähähähä)


Hoppas vi ses på torsdag!

Nostalgi... och nytt!

Tjena!

Vi har som sagt lite kommande spelningar i luften, ett par saker som ska redas ut, men en som verkar bli av är väldigt nostalgisk iallafall! Mer om detta soon...

Dessutom har vi ett annat roligt gig som vi precis fick förfrågan om, så hold on så får ni veta mer... Det är i Trollhättan iallafall, på ett ställe vi inte har spelat på förut! (Och det är inte nya N3, men det planerar vi för så småningom det med! hihi)


Photos


Foto: Kristoffer Hedberg
Bilder från julmysspelning på M15 i December

Följ oss på facebook och se allt nytt som händer. Inom en snar framtid kommer även inspelningarna upp där!
Sålänge dricker vi kaffe och bloggar! Sväng lugnt!
xoxo

Invigning av ett hejdundrandesnyggt N3Sara och Hanna utanför en Vänersborgsk tunnel.

I lördags befann sig sextio procent av cb på invingningen av det splitternya N3 i Trollhättan. Det var megasnygg inredning, bra musik och gratis tårta. Gött va!?

Pysst :*


Happy BandTrots det vackra vädret ärvi sjukt sugna på att låsa in oss i en svettig replokal för snart är det påsk och då utlovas i alla fall en ny låt till den omtalade blåkullarocken!
Det blir en grym spelning med band som Cold Morris, Taking Action, Tedfies m.m Missa inte detta!

Adios/ CB

Musik Direkt i UddevallaFan, har varit en riktigt nice dag alltså! från 9:00 till typ 20:00 har vi hängt i Uddevalla och varit på workshop, spelat och FRAMFÖR ALLT lyssnat på massor av sjukt grymma band! Vi hann inte berömma alla som spelade där men seriöst, alla var skitbra!

De som gick vidare idag var Vivid Recollection och Sort By Title, och det var de värda as hell! Vivid gick rakt in i hjärtat (lyssnar nu, ni får klicka på länkarna^) och sbt hade typ världens fetaste show.

Till alla er där ute: anmäl er till Musik direkt, det är så otroligt bra service och ljud och ljus och allt. Nice!!

Puss puss!

Nya låtar och spelningar on the way!

Tjennnaaa! Som sagt: glöm inte komma och kolla 18:00 på fredag på biblioteket i Vänersborg! :D Och på söndag på Östraboteatern i Uddevalla! På söndag spelar vi inte så länge, men på fredag utlovas en helt ny låt, Walls heter den. Plus halvnya A conner's game. Så missa inte detta!

Vi har även ett par nya spelningar på g, lite roliga grejer som kommer upp inom kort!

Annars repar vi på och arrar ännu fler nya låtar, så på blåkullarocken dyker det nog upp ännu en, kanske TVÅ nya låtar.


Bild från förra året på clara och Linnéa

Blåkullarocken 21 april

Nytt gig! Blåkullarocken torsdagen den 21 april med bland annat Tedflies, Taking Action som vann rockkarusellen i år och Cold Morris som vann förra året :)

Mer info om detta när det närmar sig!

 
Laddning inför spelning i höstas


Just det! Vi lirar ju på bibblan här i Vänersborg på fredag kl 18, gratis och fint! Musik direkt på söndag också i Uddevalla, kom och kika (ni glömmer väl inte att hålla koll i spelningskolumnen till vänster?).

Annars håller vi på att spela in för fullt, just nu lägger vi miljarder sångdubbar men det börjar närma sig. Kanske klar till maj förhoppningsvis!

pussepuss!

RSS 2.0