Tjena mittbena

Tjoho där ute!

Jajamen, Saras David & Martin-festival (den akustiska för Unicef) är avklarad! Var kul, trevligt folk trots kylan! Har tyvärr ingen vidare dokumentation men vi hade lite fotosession med fotografen Kristoffer Hedberg (som också spelade där), så de bilderna kommer upp inom kort! Vi har dock ingen bas-Margareta med, men grymt snygga brillor och hoppbilder :)

På fredag är nästa gig och då kör vi på teatern i Vänersborg igen! Denna gången kallas evenemanget för Plantagerocken (brukar vara utomhus men är nu inomhus). Gonna be nice!

Neverstore och ett par italienska band headlinear, och vi är precis innan det (börjar cirka 20:15-20:30). Som det verkar nu iaf!

Hela grejen börjar 18:00 och slutar ett antal timmar senare, kanske 23:00 eller senare. Lokalbanden (bland annat vi) går av runt nio!

PS. Vi är förresten med på bild i en nätartikel om Kullenfestivalen i skara WATCH IT HERE. "coolt att vi får hit The Coffeebreakers, som kör sin tussilagorock", haha. Vår genre är om ni inte hört det lantispop och tussilagopunk från grunden, har väl släppt lite på konceptet kanske...

Clara och Anton senast på teatern (Blåkullarocken) med vår tidlösa outfit!

(Anton basvickade eftersom vi egentligen inte haft nån basist, men nu har vi åtminstone för tillfället, om inte mer, tagit in Maggis på denna plats! BILD PÅ HENNE KOMMER, TO BE CONTINUED...)


(Btw kommer INGEN del av coffeebreakers befinna sig lagligt på club adrian, det är några månader kvar!)

Kommentarer
Postat av: Martin

Tack för spelningen på Saras David & Martin-festival 1 maj! Den gav mersmak..! :-)

2010-05-04 @ 11:32:10
URL: http://teksas.nu/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0