Låt uppe!

Har förresten upptäckt att myspace äntligen funkar och att en härlig låt har laddats upp :)

http://www.myspace.com/thecoffeebreakers > People med världens roligaste intro

kaOZZz

idag blir det totalt kaos!

EXKLUSIVT:

setlist
- People
- Daniel (ny)
- Heart
- Boy (ny)
- Dear friend
- Knock it out
- "Ingenting"/låten utan namn (ny)
- Eye contact

En halvtimmes blandat gött! Hoppas vi ses i mellerud!


Tillökning lagom till kaosCoffeebreakers har fått ett nytt barn!! Hämtade ett roland rd300gx idag i Uddevalla och det känns gött som stryk! Har inte hunnit misshandla det så mycket än men det ska slitas med kärlek. Invigning på fredag på kaos!

För dem som missat det spelar vi 16.15 på Virrvarr-scenen :) kostar 450 för endagsbiljett och fredagens dragplåster är Mustasch, The Sounds och The Ark. Mer info här.

puss!

KAOS närmar sig...

...med rasande steg och vi har nu fått reda på att vi spelar på fredagen (den 30 juli) vid fyra tiden. Blir nog en fest utan dess like!
Under de två sista veckorna har vi komponerat, kompsoterat och komprimerat tre nya låtar som vi kommer svänga våra rumpor till på KAOS, joina oss ;).

Och så vill vi bara ännu en gång tacka VEXATE för att vi får låna deras fin fina replokal när vi själva inte har någon, tack tack hemskt mycket tack!

Simma lugnt.

 

 

 


Gig inställt!

Förresten! Giget i göteborg är tyvärr inställt på grund av klagomål från närområdet, men det kan hända att det inträffar i framtiden :) men vi kör på café mic här i vänersborg istället, antagligen på fredag men vi hörs väl om det. Hey!

Bilder från kullenfestivalen!

Tjena!!

Har tidigare utlovat lite bilder från giget på Kullenfestivalen i Skara, och här kommer det! Vet inte vad han som heter tog dem, men tack iaf! Många av dem var sjukt roliga, så tog med allihop :) speciellt femte och sjätte bilden, haha.Haha, clara alltså... fast hon är ju inte ensam :)jag (linnéa) och anna lägger galet snygga stämmor... HEHE


Laddning inför Kaosfestivalen!


Dagsfärsk bild, tagen i Mellrud city.OOOOHHHH YEEEEAAAAAAH!

Idag blev vi fruktansvärt glada och chockade då vi fick reda på att vi vunnit Kanalrocken, där vi tillsammans med tio anda band tävlade om att få skaka våra rumpor och svänga våra guror på Kaosfestivalen!

Fortsätt steka, vänner!

RSS 2.0